8 Aralık 2009 Salı

Twitter'dan naklen yayın

6 Aralık 2009 - Akşam

Önce Twitter'a yabancı olanlar için okumalarında yardımcı olacak bilgi notları... Her mesajın başında kullanılan isimler mesajı yazanın Twitter kullanıcı adı. @ işareti mesajla hitap edilen kişiyi işaret ediyor. RT ise "retweet"in kısaltması, bir başkasının mesajını beğenerek tekrar göndermek anlamına geliyor.

hulyavsar Akşam 20:00'da Yetenek Sizsiniz'de buluşalım eğlenceli eleştirilerinizi bekliyorum.

yurtsan RTÜK uyuma! TV'de şiddet çocuklarda şiddete yol açıyorsa TV'de YetenekSizsiniz de çocuklarda yeteneksizliğe yol açacak.

Oray Eğin Nazlı Ilıcak'ı Twitter kraliçesi ilan etmiş. Hani bari tek bir pırıltılı mesajı olsaydı Ilıcak'ın.... http://ff.im/c9UHX

Şapka... RT @Notredamedesion Her tweet o an için bir şey ifade ediyor. Ama hızla geçip sonsuzda kayboluyor. Herkes hem tanış hem yabancı.

elifD1 (Elif Dağdeviren) @yurtsan Ama sen de RT ettin, etmedin mi? Ettin ettin!

yurtsan @ElifD1 Ben RT'nin anlamının Recep Tayyip olduğunu sanıyordum.

@orayegin RT ederken dikkat edersen başına "şapka" diye özürümü de koydum. Sezar'ın hakkı Sezar'a ama ana fikrim değişmiş de değil bu konuda.

neslihanacu Ahmet Hakan gerçekten seviliyormuş. Twitter'da gerçek bir üzüntü havası var.

yurtsan Bence yeni bir takma isimle takip ediyordur burayı yine Ahmet Hakan. Öyle kolay kolay kopabileceğini sanmıyorum.

neslihanacu @yurtsan Yoo. İnsan bazen alıp başını gitmek isteyebilir. Gayet normal. Ama geri döner bence.

yurtsan @ahmethc has been restored... Tekrar hoşgeldin Ahmet Hakan

@neslihanacu Bence dayanamayıp yazacak da...

Notredamedesion (Nazlı Ilıcak) Ahmet Hakan Twitter'a dönuyor. Bana yazıp aracı olmamı söyleyenlere GÖREVİN BAŞARI İLE İFA EDİLDİĞİ DUYURULUR

alialkan @elifd1 En iyi yorumu siz yaparsınız diye tahmin ediyorum. İstanbul'un en iyi lokantası? Changa kategori dışı :)

elifd1 @alialkan Mutfak tercihi? Etse Günaydın Kasap Etiler. İtalyan Paper Moon, Pastarito. Suşi Itsme. Texmex Chilly's. Bistro Mangerie Bebek ama en iyi @yurtsan bilir aslında...

yurtsan @alialkan 1.Mikla 2.Gaja 3.Topaz 4.Beyti 5.Borsa 6.Lacivert 7.Feriye 8.Sunset 9.Meditrina 10. Papermoon 11.Ulus29 12.ParkŞamdan 13.Fratelli

wiseoldturk (Haluk Şahin) Twitter hikayem bugün Radikal'de. Sonundaki 'istila' 'iptila' olacak tabii. http://tinyurl.com/yzjb5eu

yurtsan @wiseoldturk Radikaldeki yazı güzel ama Twitter'ın girişinde bir süredir "ne yapıyorsun?" değil "neler oluyor?" yazıyor. Yazı son anda çökmüş.

ismetberkan Guardian'ın yaptığı çok acayip bir iş... 'Muhbir' vatandaşa 'muhabirlik' çağrısı http://tinyurl.com/yzrzoem

yurtsan @ismetberkan Nesi acayip? Muhbirlik en medeni sosyal eylemlerden. Bizim gibi şark kurnazlığının prim yaptığı ülkelerde kasten aşağılanır.

neslihanacu Değil bilgisayar tek bir kablo parçası bile göremeyeceğim ıssız bir adaya gitmek istiyorum.

yurtsan @neslihanacu Cepten 3G Wireless'a geçiş demek...

neslihanacu @yurtsan Hayallerime bile muhalifsin Yurtsan:)
-------------------------
Yeni Sosyal Medya
twitter.com/yurtsan
friendfeed.com/yurtsan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder